Sunday, February 2, 2014

Astfel, Kyäni, care însemna odinioara un "medicament puternic" pentru poporul Tlingit

Astfel, Kyäni, care însemna odinioara un "medicament puternic" pentru poporul Tlingit, reprezinta astazi un stil de viata sanatos si prosper pentru oamenii din întreaga lume.


Toata lumea poate aduce un plus de valoare comunitatii Kyäni. Alaturati-va familiei KYÄNI, astazi!

Kyäni este locul unde sunteti recunoscut si apreciat, locul unde puteti creste si colabora, locul unde puteti învata, unde va puteti dezvolta si distra, locul unde îi puteti ajuta pe altii si unde puteti trai având un scop si schimbând ceva. Este un loc în care reaprindem speranta în visele noastre si dezvoltam abilitati si resurse pentru a le îndeplini. împreuna, cream bogatii si mosteniri care dainuie, atât pentru familiile noastre, cât si pentru altii.


Kyäni se distinge printre alte afaceri MLM prin eficienta si totodata simplitatea gamei de produse si a planului de marketing. Kyäni ofera trei produse unice ce formeaza Triunghiul Sanatatii Kyäni: Kyäni Sunrise, Kyäni Sunset si Kyäni NitroFX. Produsele Kyäni ne ofera o combinatie neegalata de vitamine, minerale, minerale esentiale, antioxidanti, acizi grasi si NItroFX (formula unica ce poate imbunatati productia de oxid de azot a organismului).     http://biopauline.de/index.html


          

No comments:

Post a Comment