Thursday, October 23, 2014

Grimmjow este un bărbat înalt, musculos , cu părul deschis albastru țepos și ochi albaștri

Grimmjow are parul de culoare albastru deschis si ochii, care au / linii verzi albastru de mai jos le similare pentru marcajele ochi pe Panthera genul de pisici, precum si semnele rosii de pe Ikkaku Madarame ochii lui. Tinuta Grimmjow consta dintr-un alb hakama si o esarfa neagra; jacheta alba este neregulat, cu un guler rasturnate . Captuseala interioara este negru, manecile sunt rulate în sus, si Grimmjow poarta o deschide, lasand pieptul descoperit. Ramâne de sau gol masca consta din osul maxilar drept, s
           http://bleach.wikia.com/wiki/Grimmjow_Jaegerjaquez         
Grimmjow este un bărbat înalt, musculos , cu părul deschis albastru țepos și ochi albaștri, acestea din urmă inclusiv liniile verzi de sub ele, similar cu marcajele ochi pe Panthera genul de pisici.
Tinuta Grimmjow consta dintr - un alb hakama , o eșarfă neagră și o jachetă albă zdrențăros , cu un guler răsturnate. Captuseala interioara a jachetei este negru si Grimmjow - l poartă cu mâneci suflecate și lăsându - l deschis pentru a expune pieptul musculos. Ramasitele sale Hollow masca constau din osul maxilar drept și gaura lui Hollow se află pe abdomen. Numărul său tatuaj este situat pe spate, în apropiere de partea dreapta a gaura lui Hollow.Grimmjow sport , de asemenea , o cicatrice mare peste trunchiul, acâștigat din prima sa lupta cu Ichigo Kurosaki .

i gaura lui gol sa mutat la abdomen.

No comments:

Post a Comment